miercuri, 27 ianuarie 2010

Paradisul iarna!

toti ne bucuram atunci cand ninge , foarte frumos tot si peisajul , si distractia cu zapada este nemaipomenita. peste tot vezi copii pe saniute, oameni de zapada, bulgarii zboara dintr-o parte in cealalta, parca te vezi si pe tine mic facand aceelasi lucru.
Tot paradisul asta, tine maximum [cred ca e bn scris] 2 zile , apoi vine nebunia! Da ce mai frumusete dupa doua zile de ninsoare - Masini blocate, oameni izolati, circulatie de tot cacatul, mocirla, frig [ ca normal dupa ninsoare vine si gerul]
Toata chestia e ca nu se face cum trebuie , ce de asa e in romania nu tu strazi dezapezite cand trebuie, nu tu cetateni care sa actioneze cum trebuie,nu tu lucrurile facute cu cap.
Dar cel mai marfa e atunci cand zapada de pe strada se face ca un fel de piure maro, deci chestia asta e cea mai oribila , si cand vine unu mai in viteza , arunca cu piureul pe tine.
o alta treaba marfa e ca atunci cand se desapezeste o masina , se" insapezeste" masina alaturata. Cum adica?! Pai simplu , cand se ia zapada si se da si mai marfa in mijlocul strazii , masina alaturata va avea un bolovan de zapada in fata .
Dar cu toate acestea iarna este anotimpul meu preferat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu